Технолог харчового виробництва (консервування, м'ясопереробка)
Вінтар
Винница, Винницкая область
6 днів тому
source : Jobs.org.ua

Вимоги : - Обов язковий досвід роботи на виробничому підприємстві за напрямком м ясопереробка та консервування птиці, відповідна освіта.

  • Організаційні здібності, вимогливість до себе та до пілеглих, без шкідливих звичок.Умови роботи : Офіційне працевлаштування, соцпакет, Сб.
  • та Нд. вихідніОбов’язки : - Організація технологічного процесу виготовлення консервів з м яса птиці,- контроль за дотриманням технологічних норм та якості продукції,- розробка та впровадження нових технологій та рецептур.

    Повідомте про це
    checkmark

    Thank you for reporting this job!

    Your feedback will help us improve the quality of our services.

    Застосувати
    Моя електронна адреса
    Клацнувши по кнопці "# кнопка", я даю згоду neuvoo на обробку моїх даних та надсилання сповіщень електронною поштою, як це детально описано в Політиці конфіденційності neuvoo. Я можу будь-коли відкликати свою згоду або скасувати підписку.
    Продовжити
    Заява