головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини
Нова державна служба України
Херсон, Ukraine
6 днів тому
source : find-job.com.ua

Кваліфікаційні вимоги

Вища освіта не нижче бакалавра, молодшого бакалавра ветеринарного спрямування.

Досвіду не потребує.

Вільне володіння державною мовою.

Вимоги до компетентності

Якісне виконання поставлених завдань

Командна робота та взаємодія

Цифрова грамотність

Відповідальність

Знання законодавства у сфері

Посадові обовязки

1.Прийняття участі у діяльності Головного управління, пов’язаної зі збором інформації, метою якого є отримання відомостей про масові явища та процеси, що відбуваються у сфері господарської діяльності, та які не вважаються заходами державного нагляду (контролю).

2.Участь у забезпеченні роботи керівника Управління з питань, що належать до компетенції відділу.

3.Прийняття участі у виконанні загальнодержавних програм щодо безпечності та якості харчових продуктів, у тому числі державного моніторингу залишків забруднюючих речовин у харчових продуктах тваринного та рослинного походження.

4.Прийняття участі в організаційній роботі з проведення досліджень (випробувань) харчових продуктів для цілей державного контролю.

5.Прийняття участі у підготовці матеріалів для проведення нарад, семінарів, конференцій з питань, що стосуються діяльності Відділу та Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини.

6.Виконує інші завдання та доручення в межах повноважень.

7.Здійснює моніторинг документів, інформацій Відділу згідно з номенклатурою справ, контроль за термінами виконання розпорядчих документів.

Організовує роботу з документами у відповідності з чинним законодавством.

8.Під час здійснення державними інспекторами державного контролю та нагляду за харчовими продуктами для споживання людиною, а також потужностями, що використовуються для їх виробництва, переробки, зберігання та обігу, збирає та обробляє інформацію.

Організація документообігу щодо здійснення державними інспекторами, в межах повноважень державного контролю за безпечністю та окремими показниками якості харчових продуктів.

9.За дорученням начальника Відділу організовує та контролю своєчасний та якісний розгляд контрольних доручень, звернень громадян, громадських об’єднань, підприємств, установ та організацій з напрямку діяльності Відділу, а також готує за результатами розгляду відповідні проекти рішень згідно чинним законодавством.

10.Приймає участь в здійсненні документообігу під час державного контролю за впровадженням постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках ( НАССР).

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

Безстроково.

Для осіб, які досягли 65-річного віку, строк призначення встановлюється згідно з пунктом 4 частини другої статті 34 Закону України Про державну службу .

Умови оплати праці

  • 1) посадовий оклад 5500 грн.;
  • 2) надбавка до посадового окладу за ранг державного службовця відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.

  • 2017 15 Питання оплати праці працівників державних органів (із змінами);
  • 3) додаткові стимулюючі виплати відповідно до Положення про застосування стимулюючих виплат державним службовцям, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 15.

    Термін подачі заявок : 2021-05-04

    Повідомте про це
    checkmark

    Thank you for reporting this job!

    Your feedback will help us improve the quality of our services.

    Надіслати заяву
    Моя електронна адреса
    Клацнувши по кнопці "# кнопка", я даю згоду neuvoo на обробку моїх даних та надсилання сповіщень електронною поштою, як це детально описано в Політиці конфіденційності neuvoo. Я можу будь-коли відкликати свою згоду або скасувати підписку.
    Продовжити
    Заява