Вимоги : - Профільна освіта;- Досвід роботи завідувачем виробництва;- Знання организації і технології виробництва в пекарні;
Знанння асортименту і вимоги до якості хлебобулочних виробів;- Знання правил обліку і видачі продуктів;- Знанння норм витрат сировини;
Знання строків і правил зберігання сировини;- Калькуляція хлібобулочних виробів;- Робота с технологічними картами і рецептурами.
Ми пронуємо : - Гідну оплату праці (обговорюємо під час співбесіди індивідуально);- Офіційне працевлаштування;
Повідомте про це
Thank you for reporting this job!
Your feedback will help us improve the quality of our services.
Додати до вподобаних
Вам потрібно ввійти в свій обліковий запис, щоб додати цю роботу до обраного. Натисніть "Продовжити", щоб увійти або створити новий обліковий запис. Тоді ви зможете отримати доступ до своїх фаворитів з нашого веб-сайту або мобільного додатка neuvoo.