Кухар
Воловецька районна філія Закарпатського ОЦЗ
Украина, Воловец
9 годин тому
source : Jobs.ua

Вимоги : Повинен знати : правила теплової обробки харчових продуктів та напівфабрикатів, кулінарне призначення окремих харчових продуктів, призначення обладнання, виробничого інвентаря, інструментів, посуду, тари тощо, правила приготування страв "Закарпатської кухні"Обов'язки : Приготування їжі, замовленої клієнтомУмови : Робота по змінах, проживання, одноразове харчування

Надіслати заяву
Моя електронна адреса
Натиснувши кнопку "Продовжити", я даю неофіційну згоду на обробку моїх даних та надсилання мені електронних сповіщень, як це описано в Політиці конфіденційності . Я можу відмовитися від моєї згоди або скасувати підписку в будь-який час.
Продовжити
Заява