Вимоги до кандидата : базова вища або середня спеціальна освіта технолога харчових виробництв;досвід роботи технологом обов’язковий;
знання технологічних процесів при виробництві макаронів;вміння правильно використовувати технологічне обладнання;знання системи менеджменту якості, стандартів з якості та безпеки харчових продуктів (НАССР)Функціональні обов’язки : дотримання технології при виробництві і експлуатації обладнання;
контроль якості та використання сировини;дотримання санітарно-гігієнічних норм на підприємстві;організація виробничого процесу запуск лінії (запуск виробництва з виходом на виробничу потужність лінії)навчати і супроводжувати роботу персоналу в процесі виробництва нових продуктів;
технічний контроль, перевірка якості готової продукціїведення технологічної документації, вміння складати технологічні та калькуляційні карти.
Умови : Підсумковий облік робочого часу не більше 40 годин на тижденьВихідні дні згідно графікаПідприємство з виробництва макаронної продукції в місті Ладижині Вінницької області